2012-03-11

Plötsligt en dag.

Det finns ju egentligen saker att skriva om, det gör det. Frågan är bara om jag skulle känna mig bekväm med att göra det. Inte för att nån bryr sig om den här gamla dammiga bloggen, i och för sig, men man vet ju aldrig. Nån som jag känner kanske känner till den, utan att jag vet om det (i så fall får man gärna säga hej!).

Livet har förändrats ganska mycket det senaste dryga halvåret. Kanske inte på ett drastiskt vis, egentligen, men ändå. Fast samtidigt känns det som om allt står stilla, och som om det har gjort det ett tag. Jag har jobbat med samma sak i nästan sju år, om än i lite olika former. Jag har bott i samma lägenhet i snart fem år. Det är nog rekord, på båda punkterna.

Det som tar upp min mesta tid och kraft för tillfället, förutom jobbet, är en liten hund. Det är både kul och gråa-hår-framkallande, tror jag.

Jag går också och "pratar med nån", som man säger. Varför började jag inte med det för 20 år sen? Nåja. Bättre sent än aldrig, antar jag.

2 kommentarer:

Andreas sa...

andy läser iaf :) mycket söt hund!

dekorum sa...

Hej Andy! Jo, hon är söt. Förmodligen naturens sätt att se till att man står ut med henne även när hon bråkar och bits. :)