2006-09-18

Förkyld.

Jag har blivit förkyld för andra gången på några veckor. Det känns som ett scenario som har blivit allt vanligare de senaste åren. Borde jag äta mer vitaminer? Motionera mer? Andas in mer frisk skogsluft i stället för motorvägs- eller stadsluft? Jag vet inte. Men jag vet att jag inte har nån lust att bli förkyld hela tiden.

Förresten så är jag inte fri som i frilans längre. Jag har blivit anställd av min uppdragsgivare och är nu kontorsråtta igen. Fast jag gör ju i princip samma sak som under mina månader som frilans (d.v.s. översätter tv-program). Jag tycker fortfarande att jobbet är kul, och har bestämt mig för att efter ett år som anställd (förutsatt att jag får vara kvar efter provanställningen, alltså) göra en utvärdering: Frilans kontra anställd - vilket har flest fördelar? Sen får vi se om jag stannar kvar i kontorsvärlden eller ger mig ut i frilansandet igen.

För övrigt känns det ganska läskigt efter valet. Vad kommer att hända nu? Hur kommer det att bli här i Sverige? Jag väntar med bävan...